We stellen ons voor

Wie werken er bij Teunis Interactie Consult?

Het team van Teunis Interactie Consult bestaat uit een psychosociaal therapeut en een psycho-energetisch-therapeut. Ook zijn wij beiden gecertificeerd als PMA-coach. We stellen ons graag aan u voor. 

Theo Teunissen

‘Ik ben psychosociaal therapeut en PMA-coach. Mijn leven lang houdt het me al bezig hoe mensen zichzelf trouw kunnen zijn, in hun kracht kunnen staan en een goede relatie kunnen onderhouden met belangrijke anderen.

Relevante studies en lidmaatschappen

  • HBO SPD
  • VO relatie– en gezinstherapie tot PMA (Progressive Mental Alignment)
  • Lid van: NVPA (Nederlands Verbond Psychologen Psychotherapeuten en Agogen)
  • Lid van: BPC (Beroepsvereniging PMA-Coaches)

Mijn kernkwaliteiten zijn: bruggen slaan tussen mensen, tussen verstand en gevoel, werken met associaties, emoties en mijn intuïtie voor ontbrekende schakels.

Mijn kernwoorden zijn: respect en liefdevolle acceptatie, vrijheid en verbondenheid, kiezen, gemak en rust, plezier en inzet, openstaan en helderheid.

Wilt u mij bereiken? Mijn mobiele nummer is: 06 – 13695050.’

Vragender; traumaverwerking;

Betsie van Deuzen

‘In 2000 besloot ik om mijn leven helemaal om te gooien. Ik heb al mijn zekerheden opgegeven om te onderzoeken wat ik met de rest van mijn leven wilde. Zo kwam het buddy-gebeuren op mijn pad, oorspronkelijk bedacht voor hiv- en aidspatiënten, maar destijds uitgebreid met chronisch zieken en mensen die om wat voor reden een buddy nodig hebben.

In een periode van ongeveer vijf jaar heb ik met vier verschillende mensen intens contact onderhouden. Deze ervaringen hebben mijn leven enorm verrijkt, mede door de intervisie-bijeenkomsten met de andere buddy’s. Mijn nieuwsgierigheid naar mezelf en mijn medemens nam enorm toe en ik onderzocht of ik daar professioneler mee om kon gaan.

Bij de SIO (School voor Intuïtieve Ontwikkeling) leerde ik meer over de psyche van de mens en vooral over mezelf. Na drie jaar sloot ik deze studie af als gecertificeerd psycho-energetisch-therapeut. Samen met mijn man Theo heb ik meerdere keren de opleiding voor PMA (Progressive Mental Alignment) bijgewoond en nu ben ik gecertificeerd PMA-coach.

Wilt u mij bereiken? Mijn mobiele nummer is: 06 – 22980200.’